Spreekuur

U kunt op 2 manieren een afspraak maken voor het spreekuur:

Digitaal: U kunt zelf digitaal een afspraak maken. Bij spoed of urgente zaken, belt u met de praktijk via telefoonnummer 045-545 30 59. 

U kunt uitsluitend een afspraak inplannen voor 10 minuten bij uw huisarts. Tijdens deze 10 minuten kan één klacht worden behandeld. Heeft u meerdere klachten, denkt u meer dan 10 minuten nodig te hebben of wenst u een visite? Neem contact op met de assistente.

Telefonisch: Voor het maken van een afspraak voor het spreekuur kunt u bellen met de assistente via telefoonnummer 045-545 30 59. 

Een afspraak duurt gemiddeld 10 minuten voor één klacht. Heeft u meerdere klachten of behoefte aan meer tijd? Geef dit dan door bij het maken van de afspraak. We reserveren dan extra tijd voor u.

Onze assistentes vragen u, in opdracht van de huisarts, naar de aard en ernst van de klachten, om zo een inschatting te maken van de benodigde tijd en de urgentie. We noemen dit triage. We vragen vriendelijk uw begrip.

Annuleer tijdig wanneer u niet op de afgesproken tijd op het spreekuur kunt komen. Wanneer u zonder afmelding niet op het spreekuur verschijnt, zijn wij genoodzaakt het consult bij u in rekening te brengen.