Inschrijven

Iedereen is welkom bij Huisartsenpraktijk Lonij. Onze praktijk neemt nieuwe patiënten aan. U dient zich wel als patiënt in te schrijven.

Wilt u zich inschrijven? Vul dan dit inschrijfformulier in en print het uit. Wilt u liever een papieren versie van het inschrijfformulier? Dat kan. Deze is verkrijgbaar bij de doktersassistente. 

Wilt u meerdere gezinsleden inschrijven? Vul a.u.b. voor ieder gezinslid een apart formulier in. 

Wanneer u het formulier heeft ingevuld, kunt u deze bij de assistente aan de balie afgeven. Neem daarbij uw verzekeringsbewijs en paspoort of identiteitskaart mee. De assistente zal hiervan een kopie maken en aan uw dossier toevoegen. Indien u deze niet bij u heeft, is het voor ons niet mogelijk om u in te schrijven. 

Vul het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in. Bij het invullen van het formulier wordt toestemming van u gevraagd voor het delen van uw dossier met andere hulpverleners door middel van het Landelijk Schakel Punt (LSP) en het delen van geanonimiseerde gegevens voor onderzoeksdoeleinden ten behoeve van het Research Network Family Medicine (RNFM).

Na inschrijving zal de assistente aan uw oude huisarts een verzoek sturen om digitaal uw dossier over te dragen aan ons. Voor deze overdracht dient u toestemming bij uw oude huisarts te geven. De assisente licht u toe hoe dat werkt. Na ontvangst van uw dossier zal de assistente contact met u opnemen om een kennismakingsgesprek met de huisarts in te plannen.

Door uw handtekening te zetten, verklaart u dat u zich bij ons inschrijft. 

Vanzelfsprekend worden al uw gegevens vertrouwelijk behandeld en vallen onder het medisch beroepsgeheim. Voor meer info zie onze privacyverklaring.

Alvast bedankt voor de moeite.

Team Huisartsenpraktijk Lonij