Inschrijven

Iedereen is welkom bij Huisartsenpraktijk Lonij. Onze praktijk neemt nieuwe patiënten aan. U dient zich wel als patiënt in te schrijven.

Wilt u zich inschrijven? Maak dan eerst een afspraak in de praktijk voor een kennismakingsgesprek met de huisarts. Vul thuis alvast dit inschrijfformulier in, print het uit en neem het mee naar de praktijk. Wilt u liever een papieren versie van het inschrijfformulier? Dat kan. Deze is verkrijgbaar bij de doktersassistente. 

Wilt u meerdere gezinsleden inschrijven? Vul a.u.b. voor ieder gezinslid een apart formulier in. 

Wanneer u het formulier heeft ingevuld, kunt u deze bij de assistente aan de balie afgeven. Neem daarbij uw verzekeringsbewijs en paspoort of identiteitskaart mee. De assistente zal hiervan een kopie maken en aan uw dossier toevoegen. Indien u deze niet meeneemt, is het voor ons niet mogelijk om u in te schrijven. 

Vul het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in. Bij het invullen van het formulier wordt toestemming van u gevraagd voor het delen van uw dossier met andere hulpverleners door middel van het Landelijk Schakel Punt (LSP) en het delen van geanonimiseerde gegevens voor onderzoeksdoeleinden ten behoeve van het Research Network Family Medicine (RNFM).

Na inschrijving zal de assistente aan uw oude huisarts een verzoek sturen om digitaal uw dossier over te dragen aan ons. Voor deze overdracht dient u toestemming bij uw oude huisarts te geven. De assistente licht u toe hoe dat werkt. Na ontvangst van uw dossier zou het kunnen dat de assistente contact met u opneemt om uw dossier te bespreken.

Door uw handtekening te zetten, verklaart u dat u zich bij ons inschrijft. Uw inschrijving is pas definitief na het kennismakingsgesprek met de huisarts.

Vanzelfsprekend worden al uw gegevens vertrouwelijk behandeld en vallen onder het medisch beroepsgeheim. Voor meer info zie onze privacyverklaring.

Alvast bedankt voor de moeite.

Team Huisartsenpraktijk Lonij