Regel met gemak uw zorg online

Maak als patiënt van Huisartsenpraktijk Lonij nu gebruik van de app ‘Mijn huisarts online‘ (download in de AppStore of Google Play Store). Maakt u reeds gebruik van de app ‘Uw zorg online’ dan kunt u nu ook inloggen bij ‘Mijn huisarts online’ met dezelfde inlogcodes. De nieuwe ‘Mijn huisarts online’ app is speciaal ontwikkeld voor de Oostelijke mijnstreek en biedt als voordeel een koppeling naar de huisartsenpost.

Uw zorg online biedt u de volgende faciliteiten:

💊 Medicijnen

Bekijk uw medicijngegevens. En vraag voor medicijnen die u vaak gebruikt online een herhaalrecept aan.

✉️ Berichten

U kunt een vraag stellen aan uw huisarts en een bijlage of foto meesturen.  U krijgt een melding als uw huisarts uw vraag heeft beantwoord. Let op: bel voor spoedvragen altijd de praktijk of de huisartsenpost.

📆 Afspraken

U kunt een afspraak maken zonder wachttijd en wanneer het u uitkomt. Dat doet u in de online agenda.

📄 Uw dossier

In uw medisch dossier staan uw gegevens over uw gezondheid. Bijvoorbeeld: uw klachten en ziektes, medicijnen, overgevoeligheden en allergieën, uitslagen van onderzoeken. Er staat ook informatie over uw huisartsbezoeken vanaf 1 juli 2020.

Wilt u weten hoe het werkt? Lees alles over het installeren van ‘uw huisarts online‘.

Wilt u ‘uw huisarts online’ ook gebruiken voor uw kinderen of partner? Maak dan voor ieder gezinslid een eigen account aan.

‍👨‍⚕️Huisartsenpost

Heeft u medische hulp nodig in de avond, nacht of weekend. Neem dan contact op met de huisartsenpost. In de app ‘mijn huisarts online’ vindt u meer info over het contacteren van de huisartsenpost.

Let op: om uw account te activeren neemt u na registratie éénmalig contact op met de assistente via tel: 045-5453059. Maakt u reeds gebruik van de ‘uw zorg online’ app dan is opnieuw activeren niet meer nodig.