Assistentes

Yvonne Jedamzik-Huntjens
Assistente

Mijn naam is Yvonne Jedamzik-Huntjens, geboren in Kerkrade. Ik ben getrouwd met
Paul en samen hebben wij twee kinderen. In 1984 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald, waarna ik bij dokter
Uiterwaal ben gestart. Verder heb ik twee poezen, ga ik graag op reis en houd ik van lezen.

Cindy Boere
Assistente

Ik ben Cindy Boere (35) en woon samen met mijn vriend Dave, dochter Fenna (8) en Dalmatiër Ziggy in Kerkrade. Meteen na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen met werken in een huisartsenpraktijk in Heerlerheide. De afgelopen 16 jaar was ik daar de vaste doktersassistente. Ik wil dit beroep graag nog vele jaren blijven uitvoeren en hoop dan ook met net zo veel passie en plezier in de praktijk van Dr Lonij te mogen werken. Ik hou van het contact met patiënten en alles wat ik daarin voor hun kan betekenen. 

Ik houd ervan om lekker te freubelen, te sporten (Crossfit), een goede serie of film te kijken en ook gezellig samenkomen met vrienden of familie staat hoog in het vaandel. Daarnaast wil ik nog graag de wereld rond en zou ik graag kennis maken met alle verschillende mensen en culturen. 

Jill Schoonbrood
Assistente

Mijn naam is Jill. Ik ben 29 jaar en samen met mijn vriend woonachtig in Simpelveld. Ik vind het prettig om met een vast team te kunnen werken en met patiënten die je gaandeweg steeds beter leert kennen. 

Charlotte Logister
Assistente

Hoi! Ik ben Charlotte, 27 jaar. Met veel plezier werk ik al vanaf 2012 als doktersassistente. De patiënt komt altijd op nummer één. Een sociaal praatje is voor mij een kleine moeite, vooral in deze drukke maatschappij, is dit het minst wat ik kan doen. Zodra ik een luisterend oor heb kunnen bieden kan ik met een tevreden gevoel naar huis rijden. 

Ongeveer 5 jaar woon ik samen met mijn vriend in Landgraaf, in een huisje dat wij compleet verbouwd hebben en waar we elke dag plezier van hebben. 

Verder ben ik een ondernemend type en reis ik graag. Een stedentripje staat wel altijd op mijn planning en hier kan ik dan ook echt mijn voldoening, rust en ontspanning uithalen.