Praktijkmanager

Mieke Lonij
Praktijkhoudend praktijkmanager

In 1982 ben ik geboren en opgegroeid in Kerkrade. Na het behalen van mijn VWO heb ik personeelsmanagement en gezondheidswetenschappen Beleid en Management gestudeerd.

Met veel plezier ben ik zelfstandig ondernemer geweest in de opleidingssector (Kerkraads Onderwijs Instituut/ KOI en ISBW Limburg).  Daarnaast heb ik enkele jaren werkervaring in de HR. Ik heb met dankbaarheid kennis mogen maken met de huisartsenwereld. Samen met mijn echtgenoot Raymond Lonij ben ik praktijkhouder van onze huisartsenpraktijk. Ik ben geen arts, maar vervul de functie van praktijkmanager. Ik houd mij bezig met alle niet-medische zaken binnen de praktijk. Uiteraard is dit een breed takenpakket: van o.a. projectmanagement tot personeels- en kwaliteitsmanagement.

Ik ben een ‘echt Kirchröadsj maedje’ en trotse mama van onze kinderen Sophie en Floris. Als gezin vieren wij graag het leven en houden wij van reizen, maar ook genieten van de kleine dingen in het leven.  Tijdens de carnavalsdagen (die bij ons langer duren dan de ‘drei dol daag’) genieten wij als gezin van onze stad en cultuur. Tijdens de vrije tijd houd ik van lekker eten, familie, vrienden en gezelligheid.