Praktijkondersteuners

Christa Vliegen-Ramaekers
POH-somatiek

Mijn naam is Christa Vliegen-Ramaekers. Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Heerlen. Persoonlijk vind ik een gezonde leefstijl erg belangrijk. Ik heb jaren geturnd en momenteel ben ik actief met kickboksen. In mijn vrije tijd houd ik verder van motorrijden en shoppen. 

Van origine ben ik doktersassistente. Daarna ben ik de opleiding tot praktijkondersteuner somatiek gaan volgen.  Ik werk graag in een team en het is voor mij belangrijk dat er een leuke sfeer is en een lolletje op zijn tijd. De patiënt staat bij mij altijd op de eerste plek. Ik heb een luisterend oor en vind het belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Vanuit dit punt werken we samen aan een plan van aanpak. Mijn doel is om een zo goed mogelijke begeleiding te bieden in de chronische patiëntenzorg.

Brigitte Feijen
POH-GGZ volwassenen

Mijn naam is Brigitte Feijen en vervul met veel enthousiasme de functie van POH-GGZ in de huisartsenpraktijk. Ik ben geboren in 1966 in Heerlen in de toenmalige vroedvrouwenschool. Getogen in Kerkrade in de wijken Terwinselen en Haanrade.  Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen zonen. Ik houd van wandelen, reizen, schilderen, koken en lekker eten. 

Kelly Raaymakers
POH-Jeugd
Ik ben Kelly Raaijmakers. Eerder heb ik pedagogiek en ‘mental health (kind en jeugd)’ gestudeerd en bood ik langdurige begeleiding aan zowel ouders als kinderen. Als POH jeugd wil ik u door middel van kortdurende ondersteuning of een passende verwijzing graag helpen bij diverse problemen. 
José Heijmans
POH GGZ volwassenen

Hallo graag stel ik me aan u voor. Ik ben geboren in Echt, heb lang in Maastricht gewoond en nu in Kerkrade. Hier woon ik met mijn partner en samen hebben we 5 - inmiddels  volwassen -  kinderen. Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd, en werk met veel plezier in de zorg. Het directe contact met u vind ik waardevol en ik zoek graag samen met u wat kan helpen en belangrijk is voor u. Het team is hecht en de lijnen zijn kort.

Verder geniet ik van het Kerkraadse, de markt, de restaurants, het park, de carnaval en uiteraard van het WMC.