Praktijkondersteuners

Christa Vliegen-Ramaekers
POH-somatiek

Mijn naam is Christa Vliegen-Ramaekers. Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Heerlen. Persoonlijk vind ik een gezonde leefstijl erg belangrijk. Ik heb jaren geturnd en momenteel ben ik actief met kickboksen. In mijn vrije tijd houd ik verder van motorrijden en shoppen. 

Van origine ben ik doktersassistente. Daarna ben ik de opleiding tot praktijkondersteuner somatiek gaan volgen.  Ik werk graag in een team en het is voor mij belangrijk dat er een leuke sfeer is en een lolletje op zijn tijd. De patiënt staat bij mij altijd op de eerste plek. Ik heb een luisterend oor en vind het belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Vanuit dit punt werken we samen aan een plan van aanpak. Mijn doel is om een zo goed mogelijke begeleiding te bieden in de chronische patiëntenzorg.

Brigitte Feijen
POH-GGZ volwassenen

Mijn naam is Brigitte Feijen en vervul met veel enthousiasme de functie van POH-GGZ in de huisartsenpraktijk. Ik ben geboren in 1966 in Heerlen in de toenmalige vroedvrouwenschool. Getogen in Kerkrade in de wijken Terwinselen en Haanrade.  Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen zonen. Ik houd van wandelen, reizen, schilderen, koken en lekker eten. 

Kelly Raaymakers
POH-Jeugd
Ik ben Kelly Raaijmakers. Eerder heb ik pedagogiek en ‘mental health (kind en jeugd)’ gestudeerd en bood ik langdurige begeleiding aan zowel ouders als kinderen. Als POH jeugd wil ik u door middel van kortdurende ondersteuning of een passende verwijzing graag helpen bij diverse problemen. 
Anke Dohmen
POH-GGZ volwassenen

Mijn naam is Anke Dohmen, geboren en getogen in een dorpje vlakbij Roermond. Mijn passie ligt in het helpen van mensen in de breedste zin van het woord. Daar ben ik op jonge leeftijd al mee begonnen. Na het afronden van de opleiding toegepaste psychologie ben ik werkzaam geweest als ambulant begeleider en sinds april 2023 ben ik mogen starten als praktijkondersteuner GGZ hier bij Huisartsenpraktijk Lonij.

In mijn vrije tijd ben ik veel buiten in de natuur te vinden. Wandelen met de hond (liefst in het bos) en mountainbiken doe ik graag. Ik geniet van tijd door te brengen met familie en vrienden onder het genot van een hapje en een drankje. Als het even kan ga ik ook graag op reis.