Praktijkondersteuners

Mariëlle Geelen-Coolen
POH-somatiek
(BIG-nummer: 69060401330)

Mijn naam is Mariëlle Geelen-Coolen ik ben 39 jaar oud en woonachtig in Ittervoort.

Hier woon ik samen met mijn man onze dochter en onze zoon.

Gedreven door mijn passie voor het verlenen van adequate zorg, zoek ik altijd naar een omgeving die zowel voor de patiënt als de zorgverlener zo optimaal mogelijk is. Met mijn uitgebreide ervaring als dialyseverpleegkundige, aangevuld met een verdieping in POH-S verwacht ik een waardevolle toevoeging te zijn in deze praktijk.

Brigitte Feijen
POH-GGZ volwassenen

Mijn naam is Brigitte Feijen en vervul met veel enthousiasme de functie van POH-GGZ in de huisartsenpraktijk. Ik ben geboren in 1966 in Heerlen in de toenmalige vroedvrouwenschool. Getogen in Kerkrade in de wijken Terwinselen en Haanrade.  Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen zonen. Ik houd van wandelen, reizen, schilderen, koken en lekker eten. 

Kelly Raaymakers
POH-Jeugd
Ik ben Kelly Raaijmakers. Eerder heb ik pedagogiek en ‘mental health (kind en jeugd)’ gestudeerd en bood ik langdurige begeleiding aan zowel ouders als kinderen. Als POH jeugd wil ik u door middel van kortdurende ondersteuning of een passende verwijzing graag helpen bij diverse problemen. 
José Heijmans
POH GGZ volwassenen

Hallo graag stel ik me aan u voor. Ik ben geboren in Echt, heb lang in Maastricht gewoond en nu in Kerkrade. Hier woon ik met mijn partner en samen hebben we 5 - inmiddels  volwassen -  kinderen. Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd, en werk met veel plezier in de zorg. Het directe contact met u vind ik waardevol en ik zoek graag samen met u wat kan helpen en belangrijk is voor u. Het team is hecht en de lijnen zijn kort.

Verder geniet ik van het Kerkraadse, de markt, de restaurants, het park, de carnaval en uiteraard van het WMC.