Huisarts in opleiding

Huisartsenpraktijk Lonij is opleidingspraktijk voor artsen in opleiding tot huisarts. Voor de huisartsenopleiding zijn wij verbonden aan de Universiteit Maastricht. De huisarts in opleiding is reeds basisarts en gaat zich specialiseren (door de 3 jarige opleiding tot huisarts) te volgen. De huisarts in opleiding is gedurende één jaar in onze praktijk werkzaam.

De huisarts in opleiding voert zelfstandig spreekuur en loopt visites, dit onder supervisie van de huisarts.


Thom Vluggen

Huisarts in opleiding

Mijn naam is Thom Vluggen, 29 jaar, geboren in Kerkrade en opgegroeid in Heerlen. Vanaf maart 2022 ben ik actief als huisarts in opleiding binnen Huisartsenpraktijk Lonij.

Na mijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht ben ik werkzaam geweest als basisarts bij de afdeling orthopedie in het Maastricht UMC+. Aansluitend heb ik gewerkt als basisarts ouderengeneeskunde bij Cicero zorggroep. Nu ben ik zeer verheugd om mij het komende jaar te mogen ontwikkelen als huisarts in opleiding bij dr. Lonij in de praktijk.

Ik woon samen met mijn vriendin in Heerlen, waar we recent een huis hebben gekocht. Naast mijn studie en werk ben ik fanatiek in het uitoefenen van mijn hobby voetbal. Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd met familie en vrienden gezellig een hapje te eten of een drankje te doen in het zonnetje op het terras.

Het komende jaar (tot en met maart 2023) zult u mij wellicht tegenkomen in de praktijk. Ik hoop u dan zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw klachten en samen te zoeken naar een passende oplossing. Tot ziens…