Huisarts in opleiding

Huisartsenpraktijk Lonij is opleidingspraktijk voor artsen in opleiding tot huisarts. Voor de huisartsenopleiding zijn wij verbonden aan de Universiteit Maastricht. De huisarts in opleiding is reeds basisarts en gaat zich specialiseren (door de 3 jarige opleiding tot huisarts) te volgen. De huisarts in opleiding is gedurende één jaar in onze praktijk werkzaam.

De huisarts in opleiding voert zelfstandig spreekuur en loopt visites, dit onder supervisie van de huisarts.


Breshna Aref

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Breshna Aref en ik ben sinds maart 2023 actief als huisarts in opleiding binnen de Huisartsenpraktijk Lonij. Ik ben zeer verheugd om het eerste opleidingsjaar bij dr. Lonij te doorlopen. 

De reden voor mij om huisarts te worden is de omgang met mensen van jong tot oud en het beoefenen van de volledige breedte van de geneeskunde. 

Ik woon samen met mijn man en zoontje van vijf jaar heerlijk in Lanaken. Naast mijn werk en studie geniet ik volop van mijn gezin, houd ik van reizen en muziek. Tevens ben ik een mantelzorgster voor mijn verstandelijk beperkte broer. 

Het komende jaar (tot en met maart 2024) zult u mij vaker tegenkomen in de praktijk. Ik hoop dat mijn patiënten zich met hun vragen en klachten welkom voelen en dat we samen kunnen kijken naar een passende behandeling of een geschikte oplossing. 

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.